BEHOEFTE AAN EEN BADKAMER SPY CAM? KRIJG EEN VAN DEZE VIJF!

In de afgelopen jaren zijn mensen geïnteresseerd geraakt in nanny cams. Het is geen verrassing gezien het feit dat ouders alles zouden doen om hun kinderen te beschermen en het kopen van een spionagecamera is een van de gemakkelijkste manieren om dat te doen. Niet alleen hebben spionnencams alles in huis om videobeelden van uitstekende kwaliteit vast te leggen, maar deze apparaten zijn de laatste tijd zeer betaalbaar geworden. Dat is de reden waarom veel mensen besluiten om hun eigen bewakingssysteem voor thuis te maken en ten minste één spionagecamera in elke kamer te plaatsen.

De truc met spionnencamera's is dat ze moeilijk te detecteren moeten zijn. Daarom worden ze meestal in andere veel voorkomende objecten geplaatst. Als je het aanbod van nanny cams op internet bekijkt, zul je zien dat de meeste van hen komen in de vorm van klokken, fotolijsten, boeken, enzovoort. U kunt deze apparaten bij u thuis plaatsen, zonder verdenkingen te wekken. Maar wat moet je met je badkamer doen? Een fotolijst of tafelklok ziet er daar nogal vreemd uit.

De oplossing is om weg te blijven van reguliere nanny cams omdat alleen die worden gebruikt die speciaal voor dit gebruik zijn ontworpen. Om je te helpen, hebben we 5 apparaten geselecteerd, die elk de titel van de beste spionagecamera voor de badkamer moeten dragen die je in 2019 kunt kopen! Welke van deze cams je ook kiest, je moet weten dat ze er niet verdacht uit zullen zien in de badkamer, tijdens het opnemen van video's van zeer hoge kwaliteit.

RECENSIES: BEST BEOORDEELDE MINI SPY CAMERA IN BADKAMER VOOR 2019

1. BESTE 16GB MINI VERBORGEN CAMERAKLEREN HAAK

Deze spionagecamera wordt in een kledinghaak geplaatst. Je kunt het aan de muur van je badkamer hangen om er handdoeken aan op te hangen. Het ziet er zeker niet verdacht uit. Zelfs als je er beter naar kijkt, kun je niet beseffen dat de camera er is. De lens van de camera is klein, maar kan nog steeds HD-opnamen maken, evenals audio.
špionážní kamera do koupelny

Kenmerken van kleding Hook Spy Cam

Deze camera wordt geleverd met een batterij met voldoende energie om ongeveer 6 uur beeldmateriaal op te nemen. Als dit niet genoeg klinkt, moet u weten dat de camera beschikt over bewegingssensoren, die de camera alleen inschakelen als er beweging wordt gedetecteerd in de badkamer. Deze functie bespaart niet alleen energie, maar bespaart ook geheugen. Over de geheugenopslag gesproken, deze cam wordt geleverd met een SD-kaart met een capaciteit van 16 GB, maar u kunt deze zelf upgraden naar maximaal 32 GB.

Om deze verborgen camera in de badkamer te gebruiken, moet u deze via een mini-USB met uw computer of smartphone verbinden. Het instellen van de camera is eenvoudig, wat een andere reden is waarom mensen van dit apparaat houden.

Voors:

· Bijna onmogelijk te detecteren

· Biedt HD-beelden

· Wordt geleverd met 16 GB geheugenopslag

· Voorzien van bewegingssensoren

· Zeer goedkoop

nadelen:

· Kan geen verbinding maken met wifi.

AANBEVELING
Als u op zoek bent naar een camera om deze onderdeel van uw thuisbewakingssysteem te maken, lijkt deze ideaal voor de badkamer. Het ontwerp maakt het bijna onmogelijk om te herkennen. Bovendien maakt de camera tijdens het werken geen geluid of licht. Maar zelfs dit is niet alles - de camera wordt geleverd met een aantal andere functies, zoals bijvoorbeeld bewegingssensoren. Met dit alles in de macht denk je misschien dat de spionagecamera erg duur is. Maar dat is niet het geval met de beste kledinghaak-spionagecamera, een van de goedkoopste nannycams op de markt.

2. 360 ° BREEDHOEK FISHEYE VERBORGEN CAMERALAMP

Het beste ding over deze spion cam is dat deze kan worden gebruikt als een gewone gloeilamp. Het ziet er precies uit als een gewone gloeilamp en straalt zelfs licht uit wanneer het wordt ingeschakeld. Het enige dat u hoeft te doen is de gloeilampnok in uw badkamer te schroeven en er is geen enkele manier dat iemand zal opmerken dat de camera opneemt. Omdat de camera van bovenaf filmt, kan hij letterlijk elke hoek in de badkamer vastleggen, waardoor hij zo goed mogelijk beschermd is tegen inbrekers.

Kenmerken van FREDI 360 ° groothoeklamp verborgen camera

Deze camera is niet alleen moeilijk te herkennen, maar ook geweldig om video's van hoge kwaliteit te kunnen leveren. De camera heeft geen batterij, die overbodig zou zijn, gezien het feit dat het apparaat is aangesloten op een wisselstroombron.

Deze verborgen camera voor de badkamer heeft ook geen geheugenopslag, maar je kunt een SD-kaart krijgen tegen betaalbare tarieven. Bovendien kun je de camera via een draadloze verbinding verbinden met je smartphone of computer en de livestream bekijken van wat er in je badkamer gebeurt.

Een ander groot voordeel van deze lampcamera is dat deze beschikt over bewegingssensoren, die hem alleen inschakelen wanneer een beweging wordt gedetecteerd. Deze functie kan erg handig zijn als u de camera zo instelt dat u op uw smartphone wordt gewaarschuwd als er iets verdachts gebeurt. Op die manier kun je op tijd reageren en voorkomen dat inbrekers je spullen stelen.

Voors:

· Verborgen in een gloeilamp, dus bijna onmogelijk te herkennen

· Kan HD-video's maken

· Voorzien van bewegingssensoren

· Eenvoudig in te stellen met uw smartphone

nadelen:

· Komt niet met een geheugenopslag

AANBEVELING
Als je je zorgen maakt dat de inbreker merkt dat je een spionagecamera in huis hebt, is de oplossing om dit apparaat te krijgen. De kans dat iemand ziet dat er een camera in de gloeilamp zit, is extreem klein. Zelfs de experts zouden het zelfs moeilijk vinden om de camera te herkennen. Maar moeilijk te detecteren is slechts een van de goede dingen van deze spionagecamera. Het heeft ook een uitstekende resolutie en is zeer gemakkelijk te gebruiken. Bovendien is de prijs zeer betaalbaar, waardoor het een zeer slimme keuze is.

3. POWER RECEPTACLE ZELFOPNAME SPY CAMERA

Hetzelfde als de hierboven genoemde camera, ook deze is bijna onmogelijk te herkennen. Het wordt in een stopcontact geplaatst dat u in uw badkamer kunt installeren, zonder het verdacht te maken. Het installeren is erg eenvoudig vanwege het feit dat het stopcontact niet functioneel is. Het is er om de camera moeilijk te herkennen.
špionážní kamera do koupelny

Kenmerken van de Spy Cam

Wat deze cam maakt, verdient zijn plek op onze lijst met top 5 verborgen badkamercamera's, het feit dat hij video's van zeer hoge kwaliteit kan produceren. Het heeft ook een lens met een brede hoek, wat betekent dat het in staat zal zijn om vast te leggen wat er gebeurt in bijna de hele badkamer.

De camera maakt geen geluid om weg te geven dat het werkt. Bovendien beschikt hij over bewegingssensoren die hem alleen inschakelen als iemand in de badkamer is. Dit is een geweldige functie omdat het veel opslagruimte bespaart. Over geheugenopslag gesproken, de cam wordt geleverd met een SD-kaart van 16 GB, terwijl u deze kunt upgraden naar maximaal 32 GB.

Voors:

· Verborgen in het stopcontact, waardoor het moeilijk te herkennen is

· Wordt geleverd met 16 GB opslag

· Voorzien van bewegingssensoren

· Neemt HD-opnames op

nadelen:

· Kan geen verbinding maken met wifi.

AANBEVELING
Als u op zoek bent naar een verborgen camera voor de badkamer om uw thuisbewakingssysteem te voltooien, lijkt deze de perfecte match. Het is omdat het heel moeilijk te herkennen is, wat het belangrijkste is als het gaat om spionagecamera's. Bovendien kan de camera ook beelden van hoge kwaliteit maken en wordt hij zelfs geleverd met een SD-kaart.

4. GZDL HD 1080P MINI SUPER KLEINE DRAAGBARE VERBORGEN SPYCAMERA

Wat deze verborgen badkamercamera fantastisch maakt, is zijn formaat. De camera is klein, wat betekent dat het erg moeilijk is om hem te herkennen. Maar klein zijn is verre van het enige goede aan deze camera. Het verdient absoluut om op onze lijst te staan, omdat dit misschien de beste verborgen badkamercamera is, vooral gezien de zeer lage prijs.

Kenmerken van GZDL HD 1080P Mini Super Small Spy Cam

Nadat je deze spionagecamera in je badkamer hebt geplaatst, heb je een geruststelling, wetende dat je huis veilig is als je er niet bent. Omdat de camera kan worden verbonden met uw smartphone, ontvangt u een melding telkens wanneer er iets verdachts aan de hand is in de badkamer. Eigenlijk stuurt de camera u een melding als de sensoren beweging detecteren. Bovendien kunt u uw smartphone gebruiken om live feed te bekijken van wat er in de badkamer gebeurt in realtime.

Maar afgezien van de functie live-uitzending, kan deze spionagecamera ook beeldmateriaal opnemen door het op de SD-kaart op te slaan. Helaas wordt de kaart niet meegeleverd, maar je kunt er een krijgen voor een goedkope prijs. Als het op de batterij aankomt, beschikt deze camera over een oplaadbare batterij van 3000 mAh, die voldoende energie heeft voor het opnemen van 5 uur video.

Voors:

· Super klein

· Makkelijk te gebruiken via smartphone of computer

· Heeft een redelijk behoorlijke batterijduur

· Zeer betaalbaar

nadelen:

· Het pakket bevat geen SD-kaart

AANBEVELING
Als je niet te veel geld wilt uitgeven aan spionageapparatuur, moet je serieus overwegen om deze mini-spionagecamera voor je badkamer te kopen. Het is extreem goedkoop, maar de prijs is geen indicatie voor de kwaliteit. De cam is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om niet alleen in 2018 lang mee te gaan. Je kunt deze cam gebruiken als een verborgen spioncamera voor de badkamer, maar omdat hij klein en draagbaar is, kun je hem zelfs meenemen met u.

5. 32GB MINI ELEKTRISCHE SHAVER SPY CAMERA

Als je een verborgen camera voor de badkamer wilt kopen, moet je er een kiezen die daar thuishoort. Hiermee bedoelen we dat de camera in een apparaat moet worden geplaatst dat vaak in de badkamer wordt aangetroffen, zoals het elektrische scheerapparaat. Dat is precies het geval met de spionagecamera, een van de meest populaire keuzes van mensen die een bewakingscamera voor de badkamer nodig hebben.
špionážní kamera do koupelny

Het ontwerp is misschien de belangrijkste reden waarom mensen besluiten om deze špionážní kamera do koupelny te kopen, maar dat is slechts een van de vele leuke dingen van deze camera. Het heeft ook een goede resolutie, geweldige batterijduur en uitstekend geheugen. In feite heeft deze verborgen badkamercamera alles wat u zich maar kunt wensen.

Kenmerken van 32 GB Mini Electric Shaver Spy Camera

Omdat het in een niet-functioneel elektrisch scheerapparaat wordt geplaatst, roept deze camera geen vermoedens op als u het in de badkamer achterlaat. Het apparaat ziet er precies uit als een echt scheermes, terwijl de cameralens klein is en niet gemakkelijk te herkennen is. Deze camera is niet alleen moeilijk te vinden, maar kan ook opnamen van hoge kwaliteit maken. Wat het nog beter maakt dan de rest, is dat het wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde geheugenopslag van 32 GB.

Als het gaat om de batterij, kan deze de energie produceren die nodig is voor ongeveer 3 uur video. Wanneer de batterij leeg is, kunt u deze eenvoudig opladen via de USB-verbinding. In feite is de USB-verbinding de manier om het beeldmateriaal van de spioncamera over te brengen naar uw pc.

Voors:

· Moeilijk te zien dat de camera zich in het scheerapparaat bevindt

· Camera kan high-def beeldmateriaal maken

· Beschikt over 32 GB opslag

· Heeft een behoorlijke batterijduur

nadelen:

· Beschikt niet over een wifi-verbinding, dus u kunt geen live-feed krijgen van wat er gebeurt in realtime

AANBEVELING
Dit apparaat lijkt vanwege het ontwerp de perfecte verborgen camera voor de badkamer. Eigenlijk is het met dat doel ontworpen, dus als je thuisbewakingssysteem een ​​spionagecamera voor de badkamer mist, zoek dan niet verder dan dit apparaat. Afgezien van het ontwerp, heeft deze spionagecamera alles wat u nodig heeft van een verborgen camera in de badkamer. Ten slotte is deze cam ook een van de goedkoopste die je vandaag op de markt kunt vinden.

EEN VERBORGEN CAMERA IN UW BADKAMER INSTELLEN
Misschien wilt u mensen in de badkamer volgen zonder dat ze weten dat u ze opneemt. Misschien wil je weten wat er in je badkamer gebeurt als je weg bent. Wat de reden ook is dat u iets in het geheim wilt opnemen, met de technologie van vandaag is het eenvoudiger om in enkele minuten een verborgen camera in uw badkamer op te zetten.

We hebben een stapsgewijze handleiding geschreven waarvan we hopen dat deze u op weg kan helpen. Lees verder voor meer informatie.

Oké, dus wat is de beste manier om een ​​camera te verbergen?

STAP 1: KIES DE BESTE BADKAMER SPY CAMERA VOOR UW BEHOEFTEN
Er zijn tegenwoordig verschillende van dergelijke camera's op de markt, elk met verschillende functies en voordelen.

Enkele van de meer populaire opties zijn onder andere verborgen camera's voor scheerschuim, shampoo-spionagecamera's, tandenborstel-spionagecamera's en douche-radiospionagecamera's. Bijvoorbeeld, een tandenborstel spion camera lijkt op een tandenborstel, dus het is eigenlijk zo genoemd.

Deze mini-spioncamera's zijn vermomd als gewone badkamerartikelen en zijn zo goed verborgen dat niemand erachter kan komen dat die artikelen inderdaad de camera bevatten.

STAP 2: STEK DE CAMERA IN EEN STROOMBRON
De meeste spionagecamera's in de badkamer werken op batterijen of werken op netstroom. Als u een model op batterijen selecteert, moet u ervoor zorgen dat de batterij volledig is opgeladen en correct in de camera is geplaatst.

Als u van plan bent om de camera voor langere tijd in uw badkamer te laten, is het een goed idee om altijd het batterijniveau van de camera te controleren om ervoor te zorgen dat u geen belangrijke foto's mist. Als de camera is aangesloten, controleert u of het netsnoer correct is aangesloten op de camera en het stopcontact.

STAP 3: INSTALLEER DE SOFTWARE DIE MET DE KIT IS GEKOMEN
De volgende stap is het installeren van het softwareprogramma dat bij uw spionagecamera op uw computer is geleverd. Als de software de vorm van een CD heeft, plaatst u de schijf in het CD / DVD-ROM-station van uw computer en volgt u de instructies. Als u het voor de camera ingestelde programma van de officiële website moet downloaden, zorg er dan voor dat u dit doet.

STAP 4: STOP DE DRAADLOZE ONTVANGER IN UW COMPUTER
Als uw spionagecamera in de badkamer wordt geleverd met een draadloze ontvanger, zorg er dan voor dat de ontvanger correct is aangesloten op de USB-poort van uw computer. Nadat u de ontvanger hebt bevestigd, test u de ontvanger om te zien of deze heldere afbeeldingen of video's verzendt.

Een goede opstelling helpt je te zien wat je camera opneemt gewoon door op je computer te kijken. Als u uw camera niet draadloos met uw computer wilt verbinden, kunt u in plaats daarvan een geheugenkaart gebruiken.

STAP 5: CONTROLEER DE GELUIDSKWALITEIT
Als u helder geluid wilt opnemen, moet u ook de geluidskwaliteit van de camera controleren. Zorg ervoor dat de camera op een plaats staat die bevorderlijk is voor de audio-opname. Dit betekent dat de camera uit de buurt moet worden gehouden van al het lawaai dat anders de stem van de spreker moeilijk kan verstaan.

STAP 6: PLAATS DE CAMERA OP DE PERFECTE PLAATS
Het belangrijkste onderdeel van het installeren van een badkamer spion camera is het vinden van de juiste plek om het in te stellen. Als u er dus zeker van bent dat uw camera gereed is om opnamen te maken, plaatst u deze op een plek waar deze de beste opnamen kan maken.

De beste plaats is waar het direct naar het doel kan wijzen zonder visuele obstructies. Zorg ervoor dat u uw apparaat stabiliseert met plakstrips of montageschroeven eronder. Dit is echter afhankelijk van het type spioncamera dat u koopt.

STAP 7: CONTROLEER DE VERLICHTING
Veel verborgen spionagecamera's in de badkamer hebben fel licht nodig om foto's van hoge kwaliteit te maken. Tegelijkertijd vinden velen het moeilijk om heldere beelden te produceren wanneer er veel licht rechtstreeks in hun lenzen schijnt.

Dat gezegd hebbende, je moet het zo plaatsen dat het niet in direct licht staat. Je moet er ook voor zorgen dat de badkamer altijd goed verlicht is.

STAP 8: TEST UW CAMERA
Last but not least is het erg belangrijk om je camera te testen of deze naar verwachting functioneert. Test het onmiddellijk, na een paar uur en een paar dagen later om te controleren of het goed werkt.

Vlastnosti 32GB mini elektrického holicího strojku Spy Camera

Protože je umístěna uvnitř nefunkčního holicího strojku, nebude tato kamera vzbuzovat podezření, pokud ji necháte v koupelně. Zařízení vypadá přesně jako skutečný břitva, zatímco objektiv fotoaparátu je malý a není snadné jej najít. Kromě obtížné lokalizace je tento fotoaparát schopen pořizovat vysoce kvalitní nahrávky. Přesto je lepší než ostatní, že je dodáván s předinstalovanou pamětí 32 GB.

Pokud jde o baterii, je schopna produkovat energii potřebnou pro asi 3 hodiny videa. Když se baterie vybije, můžete ji jednoduše nabíjet pomocí připojení USB. Ve skutečnosti je připojení USB způsob, jak přenést záběry ze špionážní kamery do počítače.

Klady:

· Je obtížné zjistit, že je fotoaparát v holicím stroji

· Fotoaparát dokáže pořizovat záznam ve vysokém rozlišení

· Obsahuje 32 GB úložného prostoru

· Má slušnou výdrž baterie

Nevýhody:

· Neobsahuje připojení Wi-Fi, takže není možné živě informovat o tom, co se děje v reálném čase

DOPORUČENÍ
Díky svému designu se toto zařízení jeví jako perfektní skrytá kamera do koupelny. Vlastně to bylo navrženo za tímto účelem, takže pokud váš domácí monitorovací systém postrádá špionážní kameru do koupelny, nehledejte nic jiného než toto zařízení. Kromě svého designu má tato špionážní kamera vše, co budete potřebovat od skryté kamery v koupelně. A konečně, tato kamera je také jednou z nejlevnějších, kterou dnes na trhu najdete.

JAK NASTAVIT HIDDENOVOU FOTOAPARÁTU VO VAŠE KOUPELNĚ
Možná budete chtít sledovat lidi, kteří používají vaši koupelnu, aniž by věděli, že je nahráváte. Možná chcete vědět, co se děje ve vaší koupelně, když jste pryč. Ať už chcete nahrávat cokoli tajně, pomocí dnešní technologie je snadnější nastavit skrytou kameru ve vaší koupelně během několika minut.

Napsali jsme průvodce krok za krokem, který, jak doufáme, vám může pomoci začít. Čtěte dál a dozvíte se více.

Dobře, tak jaký je nejlepší způsob, jak skrýt kameru?

KROK 1: VYBRAJTE NEJLEPŠÍ KOUPELNOU FOTOAPARÁTU PRO VAŠE POTŘEBY
V současné době existuje na trhu několik takových kamer, z nichž každá má odlišné vlastnosti a výhody.

Mezi nejoblíbenější možnosti patří skryté kamery na holení, špionážní kamery pro šampony, špionážní kamery pro zubní kartáčky a špionážní kamery pro rádiové sprchy. Například špionážní kamera se zubním kartáčkem se podobá zubnímu kartáčku, takže byla skutečně pojmenována jako taková.

Tyto mini špionážní kamery jsou maskovány jako běžné položky do koupelny a jsou tak dobře skryté, že nikdo nemůže zjistit, že tyto položky skutečně obsahují kameru.

KROK 2: ZAPOJENÍ FOTOAPARÁTU DO ZDROJE NAPÁJENÍ
Většina koupelnových špionážních kamer je napájena z baterie nebo ze střídavého proudu. Pokud vyberete model ovládaný baterií, ujistěte se, že je baterie plně nabitá a zda je správně vložena do vačky.

Pokud plánujete ponechat fotoaparát ve vaší koupelně delší dobu, je vhodné vždy zkontrolovat stav baterie fotoaparátu, abyste se ujistili, že vám neuniknou důležité záběry. Pokud je fotoaparát zapojen, ujistěte se, že je napájecí kabel správně zapojen do fotoaparátu a zásuvky.

KROK 3: INSTALUJTE SOFTWARE, KTERÝ SE SOUČÁSTÍ
Dalším krokem je instalace softwaru, který byl dodán s vaší špionážní kamerou do počítače. Pokud je software ve formě disku CD, vložte disk do jednotky CD / DVD ROM počítače a postupujte podle pokynů. Pokud si musíte stáhnout sadu programů pro kameru z oficiálního webu, ujistěte se, že tak učiníte.

KROK 4: ZAPOJTE BEZDRÁTOVÝ PŘIJÍMAČ DO POČÍTAČE
Pokud je vaše koupelna špionážní kamera dodávána s bezdrátovým přijímačem, zkontrolujte, zda je přijímač správně zasunut do portu USB počítače. Po opravě přijímače vyzkoušejte, zda přijímač přenáší jasné obrázky nebo videa.

Dobré nastavení vám pomůže vidět, co váš fotoaparát nahrává, jednoduše tak, že se podíváte na svůj počítač. Pokud nechcete bezdrátově připojit fotoaparát k počítači, můžete místo toho použít paměťovou kartu.

KROK 5: KONTROLA ZVUKOVÉ KVALITY
Pokud chcete nahrávat čistý zvuk, musíte také zkontrolovat kvalitu zvuku fotoaparátu. Ujistěte se, že je kamera umístěna na místě, které napomáhá zvukovému záznamu. To znamená, že by fotoaparát neměl být hlučný, což by jinak ztížilo porozumění hlasu mluvčího.

KROK 6: Umístěte kameru do dokonalého místa
Nejdůležitější součástí instalace jakékoli koupelnové špionážní kamery je nalezení správného místa pro její nastavení. Jakmile jste si jisti, že je váš fotoaparát připraven k fotografování, umístěte jej tam, kde dokáže zachytit ty nejlepší.

Nejlepší místo je tam, kde může směřovat přímo k cíli bez jakýchkoli vizuálních překážek. Nezapomeňte zařízení stabilizovat pomocí lepicích pásů nebo montážních šroubů pod ním. To se však liší v závislosti na typu zakoupené špionážní kamery.

KROK 7: Zkontrolujte osvětlovací
Mnoho skrytých koupelnové špionážní kamery vyžadují jasné světlo s cílem zachytit vysoce kvalitní snímky. Zároveň je pro mnohé z nich obtížné vytvořit jasný obraz, když do jejich čoček přímo svítí velké množství světla.

To znamená, že je třeba jej umístit směrem od přímého světla. Také je potřeba se ujistit, že koupelna je dobře osvětlený po celou dobu.

KROK 8: TEST FOTOAPARÁTU
V neposlední řadě je velmi důležité otestovat kameru, zda funguje podle očekávání. Vyzkoušejte to okamžitě, po několika hodinách a několika dnech později, abyste se ujistili, že funguje správně.